Kişisel Gelişim Günleri Başlıyor !

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin profesyonel hayata adım atarken tam donanımlı ve yetkin bireyler olmalarını, mezunlarımızın ise profesyonel yaşamlarında en büyük destekçisi olmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla kişisel gelişime büyük önem veriyor, öğrenci ve mezunlarımızın özel veya profesyonel hayatlarında fark yaratabilecekleri, potansiyellerini ve becerilerini doğru yerde ve zamanda kullanmayı öğrenebilecekleri, iş başvuru elemelerinde diğer adaylar arasında öne çıkabilecekleri bir dizi ücretsiz eğitim programı düzenliyoruz.

Sizler de bu eğitimlere katılarak kendinizde geliştirmeye açık olan taraflarınızı ya da yetkinlik edinmek istediğiniz alanları keşfedip geliştirebilir, iş yaşamında size ivme kazandırabilecek ve karşılaştığınız durumlar karşısında profesyonel tavır sergilemenizi sağlayacak becerileri kazanabilirsiniz.

2017 - 2018 Güz Dönemi Kişisel Gelişim Günleri kapsamında verilecek olan eğitimlerimizin bilgisine aşağıda ulaşabilir,
online başvurunuzu iletebilirsiniz.

Sorularınız için; kariyerdestek@yeditepe.edu.tr