E.g., 01/17/2018
Şub 02

Yeditepe Üniversitesi Mezunları Happy Hour'da Buluşuyor.

Networkümüzü genişletip, bol bol özlem gidereceğiz. En önemlisi doyasıya eğleneceğiz bu keyifli günde yerini almak için hemen başvurunu gerçekleştir.

Not: Tüm Fakülte ve Enstitü Mezunlarımızın Katılımına Açıktır.

Oca 17

Eğer uzun toplantılardan, iş yaşamının yorucu akışından ve şehrin trafiğinden bir nebze uzaklaşıp kendin için eğlenceli bir sanat deneyimi yaşamak istiyorsan Yeditepe Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak sana mükemmel bir önerimiz var.

Başvuru için; http://bit.ly/yeditepemezunetkinlik

Oca 16

''Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu Sürekli Eğitim Programı'' 2. Semineri 16 Ocak 2018  Salı akşamı saat: 19.00’da önemli konu başlıkları ve alanında uzman konuklarıyla Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda…

Ara 27

**Dışarıya kapalı  bir etkinlik olup , Tüm Üniversite Çalışanlarımız Davetlidir.

Ara 19

Yeni yıla girerken tüm ağrılarınızı geride bırakmak istiyorsanız, çok etkili ve pratik bir doğal İyileşme Sanatı yöntemi olan  “Su Jok Terapi” ile tanışmalısınız.