E.g., 07/17/2018
Tem 23

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü ve  Makine Mühendisliği Kulübü (YUSOME)'nin ortak düzenlediği  Mühendislikte Liderlik ve Mesleki Gelişim Çalıştayı'nın davetli konuşmacısı Texas A&M University-Kingsville'den Prof. Nael Barakat.

Tem 02

Uluslararası Bilişim Hukuku Yaz Okulu, bilişim dünyasında yaşanan gelişim ve değişime paralel olarak gelişim gösteren Bilişim Hukuku alanında uzmanlaşmayı hedefleyen kişileri alanında uzman kişilerle buluşturmayı ve katılımcıların Bilişim Hukuku alanındaki bilgi ve donanımlarını geliştirmeyi hedefliyor.

Haz 19
Yeditepe Bilgisayar ve Makine Mühendisliği Öğrencilerinin, YUVAM ve Siemens İşbirliği ile gerçekleştirecekleri Proje Sunumları, 19 Haziran'da Mühendislik Fakültesi Avlusu'nda gerçekleşecek.
Haz 07

Yeditepe Üniversitesi çalışanları ve öğrencilerinden oluşan ‘Yeditepe Üniversitesi Tiyatrosu’ usta şair Nazım Hikmet’in “Kuvâyi Milliye Destanı” tiyatro oyununu 07 Haziran 2018 Perşembe günü saat 20.30’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde sergileyecek.

Katılım Ücretsizdir!

May 23

YUTTO'yu Sosyal Medyada da Bize Takip Edin!

May 17

Yeditepe Üniversitesi Dans Kulubu ve Muzik Kulubunun gerçekleştirdiği Mamma Mia Müzikali 17 - 18 Mayıs 2018 İnan Kıraç Salonu'nda !

May 10

“Yeditepe Üniversitesi, 5 enstitüde sunduğu toplam 81 yüksek lisans ve 40 doktora programını tanıtacağı etkinlikle; lisansüstü programlarda devam etmek isteyen üniversite öğrencilerini, mezunları ve çalışanları 10-11-12 Mayıs 2018’de bir araya getiriyor.”