Gönüller “Farkında Olalım Zirvesi”nde Buluştu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri’nin düzenlediği “Farkında Olalım - Sosyal Sorumluluk Zirvesi”ne katılan müzisyen Haluk Levent, hem “AHBAP”ı anlattı, hem de şarkılarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştiren Bir Dilek Tut Türkiye Derneği üniversite temsilciliğinin yanı sıra yaş aralığı fark etmeksizin bütün kalplere dokunmayı hedeflemiş olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, “Farkında Olalım - Sosyal Sorumluluk Zirvesi”nin ikincisini, üniversitenin 26 Ağustos Yerleşimi’nde gerçekleştirdi.

Yardıma muhtaç çocuklara kırmızı bisikleti ile yardım götüren “Kırmızı Bisikletim” adlı sosyal medya sayfasının sahibi Mehmet Yapar, TEMA İstanbul Bölge Koordinatörü Arif Gürel, TEGV Gönüllü ve Eğitim Koordinatörü Merve Özayıtgu, Bir Dilek Tut Genel Müdürü Zeynep Ürkün, Bir Dilek Tut Gönüllü ve Eğitim Koordinatörü Aslı Battal, Bir Dilek Tut Proje Koordinatörü Tülin Katırcıoğlu Serbest, KAÇUV Etkinlik Sorumlusu Buket Öder, KAÇUV Proje Koordinatörü Hande Kösek’in sunumlarıyla katıldığı zirvede, “Nasıl daha fazlasını yapabiliriz?” sorusuna yanıt arandı.

Dilek Çocuğumuz Ecrin’in “Ecrin’in Prenses Olma Dileği” filminin galasının yapıldığı zirvenin sonunda Anadolu Halk ve Barış Platformu Genel Başkanı (AHBAP) ve müzisyen Haluk Levent, Dilek Gönüllüleri ile “Toplum İçin Neler Yapabiliriz?” oturumunda konuştu. Oturumun ardından Haluk Levent, şarkıları ve gitarıyla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.