E.g., 11/30/2021
Ara 11

11 Aralık 2021 günü Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde düzenlenecek olan “4. ileri Arter Kan Gazı” kursunun kontenjanı dolmuştur.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Kas 26

Sizleri Yeditepe Üniversitesi’nin, 26-27 Kasım 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak bu yıl 5.’sini düzenlediği; “Yeditepe Uluslararası İşletme Stratejileri Araştırma Konferansı: Sürdürülebilir Bir Gelecek için Döngüsel Ekonomi: Multidisipliner Bir Yaklaşım (YIRCoBS'21)” konferansına davet etmekten onur ve mutluluk duyarız.

İlk gün gerçekleşecek "Özel Sektör Panelinin" program akışı için tıklayınız.

Kas 11

Yaratıcı işlerin kalbinden kendi özgün yöntemlerini oluşturmuş isimlerle sohbetler.

11 Kasım - Nil Karaibrahimgil – Etkinliğe katılım için tıklayınız.

Kas 10

10 Kasım 2021 tarihinde, 09.00 - 11.00 saat aralığında İnan Kıraç Salonu'nda ''Atatürk'ü Anma Töreni'' düzenlenecektir.

Atatürk Ölüm Yıldönümü

Eki 23

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından, Yeditepe Üniversitesi 25. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Hukukta Güncel Gelişmeler Sempozyumu” 23-24 Ekim tarihlerinde webinar formatında gerçekleştirilecektir.

Sayfalar